Kleinschalige kinderopvang MET recht op kinderopvangtoeslag !

Welkom op de website van Gastouderopvang " Happy feet "

GASTOUDEROPVANG IS KLEINSCHALIGE ERKENDE KINDEROPVANG IN HUISELIJKE KRING DOOR EEN GEDIPLOMEERDE GASTOUDER !

MET GASTOUDEROPVANG HEEFT U RECHT OP KINDEROPVANGTOESLAG !

Kleinschalige KINDEROPVANG wil zeggen dat er nooit meer dan vijf kinderen onder de 4 jaar tegelijk opgevangen worden, waardoor er genoeg aandacht is voor iedereen. Natuurlijk zijn er op de meeste dagen wel andere kindjes om mee te spelen en te ontdekken.


Ik ben Sandra van 't Padje. Ik ben getrouwd met Richard en samen hebben we drie zonen, Davey, Aaron en Mitch. Ook hebben we een hondje en een kat, waardoor de kindjes spelenderwijs met huisdieren om leren gaan.

Sinds 2005 ben ik GASTOUDER en in 2008 heb ik mijn Gastouder diploma gehaald. Op 1 Juli 2015 ben ik gestart als zelfstandig ondernemend gastouder ( ZZP-er ), wat inhoudt dat ik ingeschreven sta bij de kamer van koophandel en natuurlijk in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.


Gastouderopvang " Happy Feet " biedt kleinschalige kinderopvang in mijn eigen woning in Hillegom ( wijk Elsbroek ). Uw kindje zal meedraaien in ons hechte en gezellige gezin en dus in aanraking komen met alledaagse bezigheden, zoals : het huishouden, de hond uitlaten, boodschappen, veel spelen en gek doen met elkaar, af en toe naar een afspraak en we gaan er regelmatig op uit met de kinderbus naar het park om de hoek, of een paar boodschapjes doen.


Ik werk niet met een VVE programma ( Vroege Voorschoolse Educatie ) omdat ik vindt dat kinderen gewoon mogen spelen zonder echt al te moeten " leren " En van alleen al het spelen met elkaar " leren " ze zo veel ! Natuurlijk stimuleer ik de kindjes wel in hun ontwikkeling door o.a te knutselen, tekenen, kleuren, voorlezen, zingen en de dingen benoemen en aanwijzen die we tijdens het wandelen of buitenspelen tegenkomen. Natuurlijk komen er verschillende thema's langs zo door het jaar, daar knutselen, kleuren en plakken we over. Thema's zoals lente, herfst enz, maar ook pasen, sinterklaas en kerst, daar besteden we uiteraard aandacht aan, maar niet heel uitgebreid omdat ( zeker sinterklaas en kerst) al heel druk en spannend voor de kinderen zijn !!

Een voorbeeld van spelend leren is b.v het wobbelboard, waar de fantasie mee geprikkeld wordt en het evenwicht geoefend kan worden, en de rivier stap stenen waar ook het evenwicht mee geoefend kan worden. Maar ook van het delen van speelgoed, samen liedjes zingen, samen eten en drinken, wordt veel geleerd en het belangrijkste, het is ook nog eens heel gezellig met elkaar !

Ik (en mijn gezin) zijn er dus om de kinderen een fijne dag te geven als de ouders aan het werk zijn! DUS MAAK EEN AFSPRAAK EN KOM VRIJBLIJVEND EENS BIJ ONS KIJKEN !


We wonen in Hillegom in een kindvriendelijke en kinderrijke buurt !


Het station van Hillegom is in 3 auto minuten te bereiken en ook op de N207 richting Amsterdam en Rotterdam zit u binnen een paar tellen !!


Ik bied opvang van maandag tot en met vrijdag, met flexibele haal- en brengtijden. In principe van 7:00 tot 19:00, maar over de tijden is altijd te praten.

Omdat gastouderopvang " Happy Feet " flexibele haal- en brengtijden hanteert, en u zelfs per kwartier kunt betalen, bent u altijd VOORDELIGER uit dan bij een kinderdagverblijf.

Plus het feit dat uw kind in een " gewone " dagelijkse omgeving en gezin meedraait, maakt dat gastouderopvang een hele stabiele, rustige en geborgen vorm van kinderopvang is.

Ik werk samen met twee gastouderbureaus, die allemaal één keer per jaar komen voor een huisbezoek en een risico inventarisatie, mijn huis wordt dan op veiligheid en hygiëne gecheckt. Ook krijg ik één keer per jaar controle van de GGD. 

Dit zijn de websites van de bureaus waar ik mee samenwerk.

 1. Wen's gastouderbureau www.wensgastouderbureau.nl
 2. 4kids www.4kids.nl

 

  Ons nieuwste vervoermiddel !


  Natuurlijk sta ik geregistreerd in het landelijk register kinderopvang ( nr : 318545081 ) voldoen ik en mijn woning aan alle wettelijke eisen en heb ik alle benodigde diploma's, waaronder EHV aan kinderen en " veilig thuis " ( protocol kindermishandeling )

  Omdat ik ingeschreven sta bij de gastouderbureau's kunt u ook KINDEROPVANGTOESLAG aanvragen.

  Als uw kindje bij mij in de opvang is krijgt hij of zij water of thee, fruit, een broodmaaltijd, met desgewenst melk en een tussendoortje.

  Voor luiers, zuigelingenvoeding of specifieke andere wensen moet u zelf zorgen, of in overleg haal ik het in huis.

  Het opvangtarief is € 5,60 per uur, per kind.

  Daar komen de bemiddelingskosten van het gastouderbureau nog bij en over het totaal bedrag per uur kunt u dan opvangtoeslag aanvragen.

  Contact met gastouderopvang " Happy Feet "

  Sandra van 't Padje, 

  Paulus Potterplantsoen 10 

  2182 VG  Hillegom

  Tel : 0641940299 

  E-mail : happy-feet@ziggo.nl

  Of via het contactformulier

  KvK nummer : 63778181

  LRKP nummer : 318545081


  Wij proberen in ons gezin en dus ook in de opvang rekening te houden met het milieu, we verspillen zo min mogelijk energie, water en voedsel. We scheiden ons afval en proberen zo zoveel mogelijk verspilling tegen te gaan !

   

  Natuurlijk komt sinterklaas elk jaar wat in alle schoentjes stoppen :-)  Wilt u het pedagogisch werkplan of het inspectierapport van de GGD inzien ? Stuur dan een mailtje naar Happy-Feet@ziggo.nl en ik stuur het u toe ! OF MAAK EEN AFSPRAAK EN KOM VRIJBLIJVEND EENS BIJ KIJKEN.

  De PRIVACYVERKLARING kunt u vinden onder het kopje " Contactformulier "